Jäsenhakemus

Oulun Golfkerho ry on suomen kahdeksanneksi vanhin golfseura ja jäsenmäärältään suomen suurimpien joukossa. Vuoden golfseura 2011 tunnustus ja OKM:n tähtiseura -tunnus takaavat toiminnan laadun.

Ole hyvä, täytä hakemus ja liity Oulun Golfkerhon reippaaseen joukkoon. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman nopeasti.

Huom. Lisätieto -kohtaan voit merkitä millä pelioikeudella pelaat, haluatko lunastaa 10-kortin tai oletko esimerkiksi opiskelija. Toimitamme jäsentiedot sähköpostitse, mikäli jäsentiedossa on sähköpostiosoite.


Sukunimi *:
Etunimi *:
Syntymäaika (p.k.vvvv) *:
Sukupuoli *:
Katuosoite *:
Postinumero *:
Postitoimipaikka *:
Puhelin:
Matkapuhelin:
Sähköposti:
Nykyinen kotiseura:
Jäsennumero nykyisessä kotiseurassa:
Tasoitus:
Green Card suoritettu:
Green Cardin myöntäjä *:
Green Cardin suorituspaikka *:
Lisätietoja:

Liittymällä Oulun Golfkerho ry:n jäseneksi hyväksyn seuraavat jäsenehdot.

Oulun Golfkerho ry:n jäsenien pelimahdollisuudet ovat oman osakkeen pelioikeus, osakkeenomistajalta vuokrattu pelioikeus, 5- tai 10-kortti, yritysosakkeen peliliput sekä opiskelija- tai junioripelikausimaksu.

Oulun Golfkerho ry:n jäsen ei voi pelata vieraspelimaksulla (greenfeellä) Sankivaarassa.


Oulun Golfkerho ry:n jäsenyyteen sisältyy golflehti, sekä Nexgolf-ajanvaraustunnukset. Oulun Golfkerho ry:n jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet kuuluvat Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenten vakuutusturvan piirin, vakuutusehdot löydät nettisivuiltamme.


Yhdistyksen vuosikokous päättää jäsenmaksun suuruudesta vuosittain. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti. Jäsentunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä tule luovuttaa muiden tietoon.

Liittymällä jäseneksi annat Oulun Golfkerho ry:lle luvan käsitellä henkilötietojasi jäsenyytesi hallitsemiseksi. Jäsenrekisterimme tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.


Jäsenkortin saat kun lataat puhelimeesi eBirdie -sovelluksen. Ymmärrän ja hyväksyn